jueves, 4 de diciembre de 2008

PREGUNTA SINTESI


Creus que les energies netes o renovables acabaran substituint les actuals energies fòssils? Justifica la teva resposta (mínim 20 línies).


Crec que les energies renovables aniran substituïnt les energies fossils però això serà molt lent. Les persones fem servir energia per tot, als cotxes, a les cases, els avions, i encara que diuen que hem de consumir menys energia perquè un dia aquests combustibles s’acabaran, estem acostumats a gastar sense pensar (calefacció, viatges en cotxe, llum, etc).
Ens comencen a dir que hem de fer servir energies alternatives, com la solar, la eòlica, però no és fácil. Les cases no estan preparades, és casi imposible comprar un cotxe que no funcioni amb benzina. I si vols instal·lar a casa algun aparell que funcioni així tot és molt car i no hi ha ajuts. Si vols comprar un cotxe electric, no et surt a compte.
Com que no és un tema que preocupi molt a la majoria de la gent, fins que no hi hagi prohibicions o sigui més barat utilitzar-les la gent no ho farà.
Les empreses tampoc investiguen gaire per produïr coses que puguin substituïr les energies brutes.
Algunes persones intenten a vegades fer servir aquestes energies, però si no ho fa gaire gent es cansen i tornen a fer servir el que fa tothom.


Andrea.

1 comentario:

Montse Favà dijo...

Sí que les empreses investiguen molt per aquest tipus d'energia, però no és coneix! Quan realment sigui necessari s'anirà fent públic!

MOLT BÉ!